ÜCRETSİZ TESLİM VE İADE

ÜYEMİZ İSENİZ
ÜYE DEĞİLSENİZ

Hızlıca üye olabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL ! VEYA
Facebook SignIn
Google SignIn
Filtreler
Bu özelliklerde ürün bulunmamaktadır.

2000 TL ve Altı Takı Modelleri ile Tarzınızı Yansıtın!

2000 TL altı en şık ve özel takılara sizler de Altınbaş güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Bütçeniz ile uyumlu olabilecek takılar arasında aynı zamanda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz seçenekler yer alıyor. Zarif ve estetik yapıları ile beğenileri toplayan takıları keşfederek ihtiyaç duyduğunuz en özel tasarımları mücevher koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz.

Birbirinden farklı takı seçeneklerini bulabileceğiniz koleksiyonda her yaştan kişinin zevkine uyum sağlayabilecek ürünlere denk gelebilirsiniz. Gösterişli ve aynı zamanda sade seçenekleri bulabileceğiniz 2000 TL altı takılar uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunuluyor. Yenilikçi tasarım dokunuşlarının yer aldığı takıları günün her anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sevdiklerinize ya da kendinize seçebileceğiniz farklı tasarımlı takılar avantajlı fiyatlarından dolayı büyük bir ilgi görüyor. Bütçenize uyum sağlayabilecek ürünler arasında zarifliğiyle sizleri şaşırtabilecek ve gözlerinizi kamaştırabilecek alternatifler görebilirsiniz. 2000 TL altı takılara sahip olarak stilinizi farklı bir enerjiye büründürebilirsiniz.

Modern ve özgün tasarım çizgileriyle ilgi odağı olan takılar aynı zamanda ince ve zarif yapılarıyla da görenleri büyülüyor. Takı tercihinizi yapmadan önce bütçenizin sizler için daha önemli olduğunu düşünüyorsanız 2000 TL altındaki Altınbaş imzalı seçeneklere göz atabilirsiniz. Bu sayede birçok farklı seçenek arasında kolaylıkla karşılaştırma yapabilir, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız ile uyumlu takılara sahip olabilirsiniz.

Eşinize veya sevgilinize alabileceğiniz en anlamlı hediyelerin yer aldığı 2000 TL altı takı koleksiyonunda birbirinden özgün seçenekler bulabilirsiniz. Değerini uzun yıllar koruyabilecek şekilde tasarlanan takılara Altınbaş kalitesi ile sahip olabilirsiniz. En şık ve zarif hediye alternatiflerinin yer aldığı ürünleri isterseniz doğum günü, sevgililer günü, düğün ve nişan gibi özel anlarınızda da değerlendirebilirsiniz.

Altınbaş’ın uygun fiyatlı ürünlerinin bir araya getirildiği 2000 TL altı takı koleksiyonunda özel gün ve gecelerde kullanabileceğiniz ürünler bulabileceğiniz gibi günlük hayatınızda da değerlendirebileceğiniz seçenekler görebilirsiniz. Günün her anında değeri ve ışıltısıyla sizlere eşlik edebilecek takılara bütçenize uyum sağlayabilecek fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Stilinizi vurgulayabileceğiniz ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz özel takıların bulunduğu 2000 TL altı mücevher koleksiyonuna Altınbaş sayesinde erişebilirsiniz. Böylelikle kendiniz veya sevdikleriniz için en özel seçeneklere sahip olabilirsiniz.