ÜCRETSİZ TESLİM VE İADE

ÜYEMİZ İSENİZ
ÜYE DEĞİLSENİZ

Hızlıca üye olabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL ! VEYA
Facebook SignIn
Google SignIn

Mücevher Kadar Değerli Kadınlara Hediye Altınbaş’tan Alınır

Mücevherat sektörünün lider markası Altınbaş, renkli ve farklı tasarımlardaki göz alıcı mücevherleri ile kadınların bir gün değil her gün özel olduğunu vurgularken, sunduğu koleksiyonlarla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor.

Altınbaş, her stile uygun birbirinden özel koleksiyonlarıyla yeni sezonda da kadınlara şıklık katmaya devam ediyor. Yenilikçi ve estetik tasarımlarıyla göz dolduran Altınbaş, çiçek kadar özel, mücevher kadar değerli olan 7’den 70’e tüm kadınlara kendilerini özel hissettirecek hediyeler alternatifleri sunuyor.

Kendinden emin kadınların markası olan Altınbaş, “Hediye Altınbaş’tan Alınır” mottosu ile her zevke uygun çizgideki tasarımları da hediye almak isteyenlerle buluşturuyor. En değerli mücevher olan kadınları unutmayan Altınbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü altın ve pırlantadan oluşan sade, yalın ve göz alıcı hediyeler ile unutulmaz kılıyor.

Pırlanta ve altının eşsiz uyumunu, renkli, çiçek formlu ya da klasik tasarımlarla bir araya getirerek sunan Altınbaş, kendini şımartmak isteyen kadınları da Kadınlar Günü’nde Altınbaş mağazalarına bekliyor.

Özel tasarımı ile fark yaratacak ve onları mutlu edecek mücevherler, Altınbaş mağazalarında sizleri bekliyor.

Basın Bültenleri