ÜCRETSİZ TESLİM VE İADE

ÜYEMİZ İSENİZ
ÜYE DEĞİLSENİZ

Hızlıca üye olabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL ! VEYA
Facebook SignIn
Google SignIn

Altınbaş ile Yazın Büyülü Renklerini Keşfedin

Mücevherin lider markası Altınbaş; Dünya trendlerini Türk motifleriyle birleştirerek hazırladığı koleksiyonunu moda severleri ile buluşturuyor. Yaz sezonunda hem gündüz hem de gece kıyafetleriyle kombilenebilecek özgün ve modern tasarımlar şehirli kadınların büyük beğenisini topluyor.

Altınbaş yaz sezonunun tüm renklerini moda tutkunlarının beğenisine sunarken büyüleyici tasarımları ile şıklığından ödün vermeyen kadınların ilgisini çekiyor. Mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, birbirinden özel tasarımlara sahip, göz alıcı renklerdeki taşlarıyla süslediği mücevherleri dünya trendleri ve Türk motifleriyle harmanlıyor. Modern ve şehirli kadından ilham alınarak tasarlanan birbirinden şık yüzük, kolye ve küpe modelleri ise kadınların vazgeçilmez koleksiyonları arasında yer almaya aday.

Hep yaz olsa dedirtecek rengarenk mücevherler

Altınbaş tasarımları büyüleyici renklere sahip nar rengi Rhodolite ve pembe kuvars ile yorumlanarak hayat buluyor. 14 ayar yeşil, pembe ve beyaz altından oluşan değerli ve yarı değerli taşlarla süslenmiş mücevher tasarımları özellikle iş hayatının içinde olan modayı yakından takip eden kadınların beğenisini topluyor.

Işıltılı taşlar Tılsımlı mücevherlere dönüşüyor

Eski Mısır, Yunan ve Roma dönemlerinde enerji veren tılsım ve koruyucu özelliği ile bilinen, adını nar tohumlarının renginden alan Garnet taşının bir üyesi olanRhodolite enerji veren bir tılsım ve koruyucu bir taş olarak kullanılıyordu. Kusursuz berraklık ve yüksek ışık kırılma endeksi Garnet taşına olağanüstü bir parlaklık sağlarken sıcak, ışıltılı ve enerji dolu bu taş, mücevher tutkunlarına yıllar boyunca sevinç ve mutluluk getirecektir.

Yaz Aşkı Altınbaş’tan; Pembe Kuvars “Aşk Taşı”

Doğada nadir bulunan, çok eski çağlarda mühür ve sembol yapımında kullanılan pembe kuvars günümüzde mücevherat ve dekoratif süs eşyası yapımında kullanılıyor. Rengi uçuk pembeden gül kırmızısına doğru değişen ve “aşk taşı” olarak da ünlenen pembe kuvars beden hücrelerini yenilerken kişiye özgüven duygusu vererek, iç barışı ve uyumu sağlıyor.

Basın Bültenleri