ÜCRETSİZ TESLİM VE İADE

ÜYEMİZ İSENİZ
ÜYE DEĞİLSENİZ

Hızlıca üye olabilir ve size özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

HEMEN ÜYE OL ! VEYA
Facebook SignIn
Google SignIn

YAŞAMIN TÜM ANLARI

“ALTINBAŞ LIFE” İLE KUTLANIR !

Altınbaş Life koleksiyon ürünleri, doğum gününden mezuniyete, sevgililer gününden yeni yıla kadar yaşamınızın en önemli anlarını kutlamak için yeni alternatifler sunuyor. Özel temalı Altınbaş Life koleksiyon ürünleri aşkınızı, dostunuzu ve tutkunuzu her daim yanınızda taşımanın en güzel yolu olacak.

Geleneği yenilikçi bir anlayışla yorumlayan Altınbaş, modern ve zarif hediye alternatiflerinden oluşan yeni koleksiyonu “Altınbaş Life” ile mutlu anlarınızı unutulmaz kılıyor. Altınbaş Life, iyi ki doğduncanım annem, mezuniyet, doğum, nazar, bereket, sağlık, şans, sonsuzluk, aşk ve sevgi gibi temalı tasarımlara sahip 20 adet altın kolye ve bilekliklerden oluşuyor. Özel temalı Altınbaş Life koleksiyon ürünleri aşkınızı, dostunuzu ve tutkunuzu her daim yanınızda taşımanın en güzel yolu olacak.

Hediye Altınbaş’tan alınır !

130 – 250 TL fiyat aralığında satışa sunulan Altınbaş Life koleksiyon ürünleri, doğum gününden mezuniyete, sevgililer gününden yeni yıla kadar tüm özel anları kutlamak için tasarlandı.

Altınbaş, yepyeni tasarımları ile yaşamın her anını anlamlandırmak ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkesi mağazalarına ve online satış sitesi altinbas.com’a bekliyor.

Basın Bültenleri